Transport, plata si livrare
Pentru transportul comenzii dumneavoastra puteti opta pentru una din cele doua posibilitati: serviciile de curierat Urgent Curier sau Posta Romana.

 

Prin Urgent Curier, receptionarea comenzii la adresa indicata este posibila in 24 de ore de la expediere. Plata transportului marfii si rambursului va fi efectuata de catre dumneavoastra, conform tarifelor practicate de Urgent Curier in reteaua nationala si pe care le puteti afla utilizand calculatorul de tarife Urgent Curier localizat in pagina "Finalizare comanda". Pentru localitatile aflate in afara retelei se calculeaza un cost suplimentar de 0,70 Ron/km fara TVA in functie de distanta pana la cel mai apropiat oras din retea.

 

In cazul in care preferati livrarea printr-un alt serviciu de curierat va rugam sa ne mentionati acest lucru la lansarea comenzii, completand in casuta "observatii"

 

Utilizand serviciul "Colete postale" al Postei Romane, pentru o comanda minima de 80 lei, costurile de expeditie sunt suportate de catre Alai, durata de primire a comenzii fiind de aproximativ 5 zile lucratoare. Veti fi instiintati de primirea coletului printr-un aviz postal si veti achita si ridica coletul de la oficiul postal. Daca in maxim 7 zile lucratoare nu ati fost anunat, va rugam sa contactati oficiul postal corespunzator adresei de livrare si sa solicitati eliberarea coletului.

 

Pentru livrarile in municipiul Brasov, de comun acord, firma noastra poate asigura transportul produselor direct la adresa solicitantului, prin delegat propriu, serviciul fiind in acest caz gratuit.

Daca doriti ridicarea comenzii direct de la sediul companiei noastre, va rugam sa ne anuntati.

 

Plata contravalorii marfii

Pretul produselor este exprimat in Ron si include taxa pe valoare adaugata de 24 %. Pretul produselor afisat in catalog nu include cheltuielile de transport prevazute mai sus.

Ca modalitati de plata puteti opta pentru plata ramburs la primirea coletului sau plata prin transfer bancar (ordin de plata). In cel de-al doilea caz expedierea comenzii dumneavoastra se va face cu un decalaj de 2-4 zile, dupa confirmarea creditarii contului cu suma transferata.

 

Valabilitatea ofertei

Preturile afisate in comanda dumneavoastra confirmata de noi, isi mentin valabilitatea pe parcursul derularii tranzactiei.

Daca pe perioada derularii tranzactiei produsele comandate de dumneavoastra fac obiectul unei promotii la nivel national, veti beneficia de o reducere suplimentara, care va va fi comunicata in momentul confirmarii comenzii.